duminică, 30 ianuarie 2005

Avantajele de a fi membru C.A.R. Sectia Univ. Cluj

- avantajul principal de a fi membru CAR in sectia noastra este ca daca simti ca te atrage alpinismul, muntele in general, gasesti la noi locul potrivit si oameni cu aceasta pasiune.

- fiecare nou venit va beneficia de experienta teoretica si practica a celor cu vechime. Va putea invata ABC-ul mersului pe munte vara si iarna si al catzararii de la alpinisti experimentati si cu echipamentul specific al acestora in tabere organizate in acest scop.

- daca doriti sa incercati escalada, alpinismul sau schiul de tura puteti beneficia pentru inceput de echipamentul colectiv al clubului care consta momentan in: corzi, hamuri, espadrile de catarat, dispozitive de filat, schiuri de tura, clapari, "piei de foca" etc.

- dupa ce isi va procura treptat echipamentul necesar, fiecare incepator se va putea catzara in siguranta inca o vreme in compania celor cu experienta, caci apoi se va catzara cu cei pe care si i-a facut prieteni si... va ajuta uneori la randul sau la instruirea altor incepatori.

- aveti sansa de a cunoaste noi si noi trasee de drumetie montana si de catzarare la sfarsituri de saptamana si in vacante si tabere.

- aveti sansa de a afla mereu cate ceva nou despre munte de la cei vechi si din cartile ce le puteti imprumuta de la ei cu ocazia intalnirilor saptamanale ale noastre.

- va puteti bucura ochii si sufletul aproape in fiecare saptamana cu imagini color realizate de membri ai sectiei si de invitati ai nostri care au efectuat ture in toate anotimpurile in muntii nostri dar si in Tatra, Dolomiti, Caucaz, Alpi, Anzi, Africa, Himalaya.

- fiecare membru al Sectiei Universitare Cluj a Clubului Alpin Roman, poate beneficia de cursuri si tabere de alpinism organizate in tzara si in strainatate de catre Clubul Alpin Roman sau poate participa la evenimente internationale (intalniri, conferinte, competitii etc.) unde CAR este invitat.

- membrii C.A.R. Sectia Universitara Cluj beneficiaza de urmatoarele reduceri:

* reducere de 10% la achizitionarea de echipament de pe webshop-ul firmei ATTA din Cluj-Napoca: http://www.attasport.eu/ro/index.php?pg=8002, persoana de contact dl. Lajos Engi (E-mail: atta(at)cliknet.ro - Tel. 0744-777 908).

* reducere 8% pentru ei si 2% in contul clubului la achizitionarea de echipament de la magazinul eMont (dati click aici pentru detalii despre promotia EMont). (valabil si pentru aspiranti)


* reducere de 10% pentru articolele comercializate pe site-ul www.360sport.ro


* Reduceri intre 10 - 12% la magazinul Nootka. Detalii: Posesorii de card de reducere NOOTKA beneficiaza de o reducere de pret de:
-12% in produse ceea ce reprezinta: aplicarea unui discount de 12% la produsul/produsele achizitionate dar obligativitatea ulterioara de a cumpara un alt produs folosind valoarea de discount.(de exemplu: x - 1000 lei, aplic discount -12% - am o diferenta de 120lei....cu aceasta diferenta pot alege un alt produs...de exemplu y - 130lei....se va plati doar diferenta de 10 lei si gata) (in cazul optarii unui produs valoare mai mica decat diferenta de discount(de exemplu 110), nu se da rest.)
-10% valoric ceea ce reprezinta: aplicarea unui discount de 10% la produsul/produsele achizitionate fara obligativitate de achizitionare a unui produs ulterior.(de exemplu: x - 1000 lei, aplic discount -10% - am o diferenta de 100 lei...care va fi data ca si rest)

* reducere de 10% la produsele cumparate din magazinul MORMOTA LAND (Str Sighisoarei nr. 11, ap. 25 Demisol 1, Cluj-Napoca, http://www.mormota.ro). Reducerea se acorda in magazin pe baza carnetului de membru vizat la zi.

* reduceri la achizitionarea de produse marca Contour Climbing Skins prin Vertical Rock Srl din Zarnesti, persoana de contact dl. Lucian Clinciu (E-mail: schialpinism(at)yahoo.com - Tel. 0722- 55 31 21)

* Reduceri la magazinul Absolut Explorer (Str. Brassai nr 11). Detalii: reducerea de baza este de 10% (maxim 100 de lei). Personalul magazinului poate decide reduceri suplimentare in functie de fidelitatea clientilor. Informatii suplimentare:
-reducerile se aplica tuturor membrilor CAR Univ. Cluj cu cotizatie platita la zi
-reducerile se aplica tuturor produselor care nu sunt la promotie, au pret de vanzare peste 50 de lei si nu au alte conditii de vanzare
-reducerile la echipamentul de schi (schiuri, legaturi, clapari): discountul se discuta in magazin in functie de produsele achizitionate.

* reduceri la sala de catarat Centrala de Escalada (Str. Horea nr. 8, Cluj-Napoca). Cuantumul reducerilor si tipurile de abonamente sunt disponibile aici.

Acestea sunt principalele avantaje, deasupra lor se afla un alt avantaj ce-l veti simti: PRIETENIA NOASTRA. Poate pe parcurs ne vei spune tu valoarea ei.

Niciun comentariu: