miercuri, 13 mai 2009

Cum a fost la Targul de Turism "Mocanita"

Salutare tuturor,

As vrea sa va povestesc in cateva randuri ce s-a intamplat la prima editie a targului de turism montan si aventura "Mocanita", la care, dupa cum s-a mai anuntat pe lista, am participat si noi ca si reprezentanti ai Clubului Aplin Roman, Sectia Universitara Cluj.Targul s-a desfasurat timp de 2 zile, in holul principal al Casei de Cultura a Studentilor si unde sectiei noastre i s-a rezervat un stand. Avand timp liber si fiind in trecere prin Cluj, am acceptat sa ma implic in organizarea standului nostru de acolo, prin prezenta mea la stand, timp de 4-5 ore pentru a raspunde intrebarilor vizitatorilor legate de club si cum sa devina membrii.
Standul a fost poavazat cu afise si fotografii din turele comune si nu numai, materiale procurate cu ajutorul lui Mihai si Mihnea (daca ne-am fi organizat mai din timp, putea fiecare sa aduca poze, pentru a avea cat mai multe si din cat mai multe ture). Vizitatorilor le-am impartit fluturasi si informatii despre club, au fost destul de multi interesati (poate de asta am ajuns la 10000 de vizitatori pe blog ;) ), au pus intrebari cum sa devina membru, in ce ture mergem....cred ca s-au lamurit mult mai bine de pe site. Au trecut pe acolo si cei de la mass-media,: ziar, radio, TV.Marti seara am avut si o proiectie, prezentata de Mihai cu activitatile clubului, la care din pacate nu a fost prezenta foarte multa lume, nu stim din ce motive.
Fiind prima editie a acestui targ, lumea nu a prea venit, adevarat fiind si faptul ca nu a fost un eveniment foarte mediatizat, insa totusi clubul nostru a fost printre putinele cluburi montane din Cluj, invitate, ceea ce, cred eu, ca a reprezentat un avantaj si un punct in plus la diversitatea activitatilor.
In concluzie, sunt sigura ca data viitoare vom avea un stand mai "prezentabil", va fi si mai multa lume, vom avea si mai multe de spus si de aratat in imagini. Multumiri tuturor care s-au implicat in acest proiect, care au stat alaturi de mine, chiar daca erau numai aspiranti ( Iulia), care au dat o fuga de la scoala ( Catalina, Mara) , de la serviciu ( Mihnea, Claudiu, Mihai, Ioana, Luci), intr-o pauza de la redactarea licentei ( Severus) si celor care au stat de vorba cu "camera" ( Andrei), dar si celor care au participat la proiectie si celor care au intentionat sa vina, dar nu i-a lasat timpul sau imprejurarile.

Toate cele bune,
Liana Dragos

Niciun comentariu: