miercuri, 30 septembrie 2009

Reincep proiectiile cu imagini din munti - "Stagiunea de Toamna 2009"

Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman isi deschide "Stagiunea de Toamna" a proiectiilor de imagini din munti in seara de MARTI 6 Octombrie ora 20.10.

Proiectia din acea prima seara se intituleaza "AMINTIRI ALBE", tine 32 de minute si e o suita de imagini din ture din iarna trecuta efectuate de membrii CAR Sectia Univ. Cluj. Foto: Dinu si Marlene MITITEANU.

Daca colegii nu si-au elaborat inca suitele de imagini din vacanta de vara, vom relua in serile de marti alte suite mai vechi care s-au bucurat de aprecierea spectatorilor, pe care le vom anunta. Dar n-o vom mai face pe toate listele, cei interesati le vor putea afla saptamanal pe acest blog.

Ca si in anii precedenti, proiectiile vor avea loc in Amfiteatrul "Gh.Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie, aflat langa Casa de Cultura a Studentilor, pe latura dinspre Clinicile Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe langa gardul Clubului Karma.

Dinu Mititeanu

4 comentarii:

Unknown spunea...

Intrunirile se tin saptamanal?
Caci aseara am cautat de bezmetica acest amfiteatru si nu l-am gasit . Evident din vina mea ca am plecat de acasa fara adresa, si m-am orientat dupa amintiri(florarese, Facultate de Medicina, amfiteatru :)) ).

Mihai C. spunea...

Da, intrunirile se tin saptamanal in timpul anului universitar (pauza in sesiuni si vacante).
Cum privesti Casa De Cultura a Studentilor in dreapta sunt mesele unde se vand flori si ceva mai in dreapta este o bariera in spatele careia se intra in Clubul Karma. Treci de acea bariera si ai sa vezi in dreapta un gard de lemn, treci prin spatele acelui gard, urci cateva trepte si acolo este intrarea in amfiteatru.
Pana martea viitoare te asteptam pe lista de discutii unde poti fi la curent cu toate activitatile noastre: http://sports.groups.yahoo.com/group/carclujuniversitar/.

Anonim spunea...

Intrunirile se tin in fiecare marti la aceasi ora, 20.10? Multumesc.

Mihai C. spunea...

Da, in fiecare marti de la ora 20:10. Cele 10 minute sunt pentru cazul in care sunt acolo ore pana la 20:00 sau pentru studentii care au ore pana la 20:00, sa ajunga si ei de la inceputul intalnirii.