luni, 19 octombrie 2009

Invitatie la proiectie: "Activitatea CAR Univ. Cluj in Imagini"

Dragi prieteni,

In seara de marti 20 Octombrie 2009 avem placerea sa va invitam la proiectia cu titlul: "Activitatea CAR Univ. Cluj in Imagini".

Proiectia are la baza o prezentare a clubului, special conceputa pentru Targul de Turism Mocanita din acesta primavara. Din pacate atunci au fost foarte putine persoane prezente si cum este inceput de an (pentru noi anul incepe la 1 octombrie) ne-am gandit ca ar fi o idee buna sa va (re)prezentam aceasta proiectie, dar nu oricum, ci actualizata cu locuri noi, din aceasta vara mai ales. Pe langa imaginile vechi pe care probabil unii le-ati vizionat deja vor fi si multe in avampremiera la proiectii pe larg despre locurile respective.

Asadar, o suita de fotografii de aproximativ 30 de minute va vor purta prin cele mai diverse si fascinante locuri, neasteptat de apropiate de noi sau din contra aflate la "capatul lumii", din toate anotimpurile, desfasurate pedestru, pe schiuri sau pe verticale legati in coarda. Speram ca imaginile va vor face sa visati, sa va doriti sa ajungeti prin acele locuri si de ce nu sa doriti sa va alaturati noua.

Proiectia este una din cele organizate saptamanal de Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman si va avea loc ca de obicei la ora 20.10 in in Amfiteatrul "Gh.Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie, aflat langa Casa de Cultura a Studentilor, pe latura dinspre Clinicile Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe langa gardul Clubului Karma.

Va asteptam!

Niciun comentariu: