miercuri, 25 noiembrie 2009

Promotia eMont: "2% pentru CAR - 8% pentru membrii CAR"

Ne face placere sa va anuntam ca incepand din acest moment Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj participa la promotia eMont: "2% pentru CAR - 8% pentru membrii CAR".

Despre ce este vorba:

eMont este un magazin on-line cu echipament, imbracaminte si incaltaminte de munte, alpinism, speologie, schi pe care il gasiti la adresa: www.eMont.ro.

Cei care cumpara si se declara membrii sau aspiranti ai Clubului beneficiaza pe de o parte de o reducere de 8% din valoarea produselor achizitionate (pe langa reducerea de 10% pe care o primesc automat) si in plus inca 2% intra in contul Clubului. Aceste reduceri se acorda sub forma de puncte valorice (1 punct = 1 leu) si pot fi folosite pentru achizitionarea de echipament de pe eMont. Banii adunati in contul Clubului vor fi folositi pentru achizitionarea de echipament colectiv.

Ca sa fie mai simplu va dau un exemplu: sa zicem ca Xulescu cumpara de pe eMont in valoare de 100 de lei si primeste automat bonificatia de 10% (10 puncte = 10 lei). In plus fiind membru al CAR-U Cluj va primi in plus inca 8% (8 puncte = 8 lei) iar in contul clubului va intra de asemenea 2%.

Ce trebuie sa faceti ca sa va declarati mambru sau simpatizant al CAR-U Cluj: dupa ce aveti cont pe eMont (indiferent daca il aveti deja sau va creati unul nou) trimiteti un email pe adresa de email: info(la)eMont.ro in care sa specificati ca sunteti membru sau simpatizant CAR-U Cluj si sa specificati numele, adresa de email si un numar de telefon.

Pentru nelamuriri lasati un comentariu sau scrieti la info(la)eMont.ro sau mihaita_co(la)yahoo.com.

Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu: