sâmbătă, 21 noiembrie 2009

"Vara pe Creste" si "Sunetul Linistii". Proiectii la Cluj

Dragi Prieteni,

Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman va invita marti 24 noiembrie seara la ora 20.10 sa vedeti in timp de 30 minute 250 imagini din 2 ture pe crestele Carpatilor, vara, in Muntii Rodnei si Retezat. Proiectia este realizata si prezentata de colegii nostrii Iulius Giannini si Ionut Stejareanu.

BONUS: "Sunetul linistii" -un film de 15 minute pe care vi-l prezentam prin amabilitatea lui Zsolt Torok, autorul acestuia. Dl.Dinu Mititeanu - care l-a vazut la Moneasa, la "Zilele aradene ale muntelui", il considera "un eseu". Insusi titlul ne arata ca Zsolt nu este doar cel care a urcat si celebrii pereti nordici Eiger-ul si Grandes Jorasses (Walker-ul ) si care vrea sa ajunga pe Nanga Parbat prin peretele Rupal, ci este Omul care iubeste cu pasiune si acele colturi de natura unde, sau atunci cand altii nu vad ceva deosebit. Dl.Dinu ne asigura ca noi, clujenii vom "gusta" cu si mai multa bucurie filmul, caci este realizat in "muntii blanzi de langa noi". Zsolt ne va ajuta, ca asa cum spune in film "sa ne intoarcem pe astfel de meleaguri pentru a retrai marile aventuri ale copilariei".

Proiectia va avea loc ca in fiecare marti seara, la ora 20.10 in Amfiteatrul "Gh.Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie, aflat langa Casa de Cultura a Studentilor, pe latura dinspre dinspre Clinicile Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe langa gardul Clubului Karma.

Va asteptam cu drag,
CAR Sectia Universitara Cluj

Niciun comentariu: