luni, 7 decembrie 2009

Planul de activitate pe anul 2010 - CAR Sectia Univ. Cluj


Ianuarie
31.12 – 3.01Revelion 2010, la Cabana Sambata in Muntii Fagaras - Contact: Cristina Pogacean
(pogaceancristina(la)yahoo.com)

Februarie
12-14Memorial Alexandru "Cuxi" Serban: initiere in ture de iarna , ture pe schiuri si bocanci, utilizarea pioletului si a coltarilor, cautare cu DVA si salvare din avalansa etc. in Muntii Retezat, Cab. Gentiana – Contact: Dinu Mititeanu (dinum(la)cluj.astral.ro)
26-28 - Tura pe schiuri: Racatau, Creasta Dumitreasa, Muntele Mare, Baisoara – Contact: Laci Hermann (laszlo.hermann(la)gmail.com) (din cauza lipsei zapezii aceasta tura nu a mai avut loc)

Martie
5-7 – Creasta Pietrei Craiului sau o portiune din Creasta Fagarasului (grup de 6-8 persoane, cu experienta de iarna) – Contact: Dinu Mititeanu
13-14Tabara de initiere in ture de iarna (montarea si utilizarea cortului, ture pe schiuri si bocanci, utilizarea pioletului si a coltarilor, cautare cu DVA si salvare din avalansa etc.), Muntii Rodnei si Maramuresului cu baza in Pasul Prislop – Contact: Dinu Mititeanu
25-28 - Creasta Rodnei - pe bocanci si/sau schiuri de tura – Contact: Dinu Mititeanu

Aprilie
10-11 – Tabara de escalada, editia de primavara – Contact: Mihai Constantinescu (mihaita_co(la)yahoo.com)

Mai
21-23Tura in Muntii Maramuresului cu baza in Valea Repedea (ziua 1: spre Pop Ivan pe la narcisele de pe Tomnatic si ziua 2: spre Vinderelu si Farcau) – Contact: Dinu Mititeanu
22-24Tura in Fagaras, zona Negoiu – Contact: Mara Constantinescu (constant_mara(la)yahoo.com)
29-30 – Maraton prin Apuseni: zona Muntilor Gilaului pe distanta de 42 km – Contact: Cozmin Ardelean (a_cozmin(la)yahoo.com) (tura anulata)

Iunie
4-6 - Hoinari prin Cheile Bicazului, trasee mai putin umblate din chei si zona adiacenta - Contact Titus Hen (titus.hen(la)kosarom.ro)
17-22 - Traversarea Apusenilor pe bicicleta: Valea Draganului, Com. Lunca Visagului, Lacul Floroiu, Vf. Poienii, Padis, Cab Vartop, Vf. Curcubata Mare, Vf. Gaina, Bulzestii de Sus, Baia de Cris, Branistea – Contact: Cristina Pogacean (tura anulata din cauza vremii nefavorabile)

Iulie
3-11Alpinism clasic in Piatra Craiului si Bucegi – Contact: Dinu Mititeanu

August
21-28Fagarasii mai altfel: zona Sambata-Urlea-Dara (picioare si caldari nordice si sudice) – Contact: Dinu Mititeanu

Septembrie
10-12 – Tura in Muntii Lotrului: Sadu, Masa Verde, varful Prejba, stana din Dudurugu, Voineagu Catanesei, Sterpu, Sfarcasu, Parcalabu, Caineni – Contact: Mara Constantinescu (tura anulata)

Octombrie
9-10Tabara de alpinism si escalada, editia de toamna – Contact: Mihai Constantinescu
22-24 - Ceahlaul in culorile toamnei, ture prin chei, pe jgheaburi si polite - Contact: Titus Hen

Noiembrie
27-28 - Tura "In Memoriam Radu Crisan"- circuit de doua zile cu o noapte in corturi pe dealurile care "imbratiseaza" valea Sohodol, afluent de dreapta al Ariesului, pe unde ne-a insotit si Radu in noiembrie 2005 - Contact: Dinu Mititeanu

Niciun comentariu: