vineri, 4 decembrie 2009

Proiectie: "Chiulind de la Scoala"

Dragi Prieteni,

Sectia Universitara a Clubului Alpin Roman va invita marti 8 Decembrie, la ora 20.10 la proiectia cu fotografii "Chiulind de la Scoala". Timp de 40 minute , veti putea viziona o serie de iesiri-escapade din diferiti munti, imagini selectate din turele in care Dia Somogyi ar fi trebuit sa fie la cursuri, intalniri de proiecte, dar in care a preferat sa fie pe Munte. Proiectia va cuprinde practic -in aproximativ 250 fotografii- chiulul de la scoala in anul universitar 2008-2009, din octombrie pana in iunie. Proiectia este realizata si prezentata de colega noastra Dia Somogyi.

In incheiere, colegul nostru Dan Tautan va prezenta o scurta proiectie de aproximativ 10 minute intitulata "Un Simplu Deal", in care va surprinde imagini dintr-o tura in Muntii de langa Noi.

Proiectiile vor avea loc ca in fiecare marti seara, la ora 20.10 in Amfiteatrul "Gh.Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie, aflat langa Casa de Cultura a Studentilor, pe latura dinspre dinspre Clinicile Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe langa gardul Clubului Karma.

Aceasta proiectie marcheaza incheierea “stagiunii” de toamna 2009, prezentarile urmand sa fie reluate anul viitor incepand cu data de 2 martie.

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu: