luni, 25 ianuarie 2010

5 ani de CAR Universitar!!!

Asadar azi, 25 ianuarie 2010, am sarbatorit 5 ani de la infiintarea CAR Cluj Universitar. In seara asta am fost la localul Grappa la sarbatoarea asta vreo 60. Nimeni nu poate sti exact cati, caci unii veneau, altii plecau. Cred ca ati fost fiecare la fel ca mine; emotionati si mandri cand am ridicat cupele cu sampanie. Stim ca ar mai fi venit si altii, dar n-au reusit. Eugen ne-a trimis din HD mesaj de simpatie, felicitare si de regret ca nu poate fi langa noi. Voichita mi-a trimis sms sa vi-l comunic, dar nu am mai cerut liniste sa vi-l citesc. Le multumim! Cred ca toti au fost in gand langa noi! Pe toti v-am simtit langa noi, mai ales pe fetele ce-s acum cu masterate, departe de tara: Cristina Clain (Franta), Petronela (Scotia), Mara (Finlanda). La fel cei care ati fost in ture si tabere si cei care macar pe lista de discutii ne mai aratati din cand in cand ca nu ne-ati uitat.


Mai multe imagini aici.

Suntem acum 100 de oameni in CAR Cluj Universitar!!! In urma cu fix 5 ani eram vreo 15. Dintre cei de atunci mai sunt intre noi: Cozmin, Mihai, Simona, Cristina Pogacean, Laci, Alin Corha, Flaviu. Repet ce am spus in seara asta: existenta acestui Club i-o datoram lui Cozmin! Eu am vrut doar sa-l ajut; initial nici n-am vrut sa ma inscriu in CAR, aveam motive personale, dar am trecut apoi peste ele vazand entuziasmul si "demarajul". Ma bucur ca in ultima vreme, Cozmin a redevenit mai prezent; chiar si locul de intalnire din seara asta i-l datoram lui.

Repet ca nu avem scopul sa crestem mereu ca numar, dar nu vom refuza pe nimeni dintre cei care vor dori si in viitor sa ni se alature.

Aniversarea din seara asta a fost inca o dovada ca acest Club (nu-mi place cuvantul sectie!) exista cu adevarat, nu doar pe hartie. Turele de munte de toate genurile, pe toate gusturilesi in toate anotimpurile pe care le facem in grup de 3- 5 sau de 15-25 si blogul, lista de discutii, proiectiile ce le facem, dovedesc in permanenta ca suntem adevarati prieteni ai Muntelui si suntem prieteni intre noi.

La Multi Ani CAR Cluj Universitar !
La multe ture pe schiuri, pe poteci, pe trasee verticale !
La Multi Ani CAR !
Dinu Mititeanu

Niciun comentariu: