joi, 25 februarie 2010

Se reiau proiectiile de imagini

Dragi prieteni,

Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman reia incepand de marti 2 martie seria de proiectii de imagini din munti, cu suite noi, dar si cu reluarea unora pe care speram sa le revedeti cu placere.

Prima va fi o reluare :"AMINTIRI ALBE" - selectie de imagini din ture din iarna trecuta efectuate de membrii ai clubului, iarna care a fost mai bogata in zapada si ture decat cea care speram ca inca nu s-a incheiat. Prezinta Dinu si Marlene Mititeanu.

Marti 9 martie veti putea urmari tot in reluare o alta suita semnata Dinu si Marlene Mititeanu, intitulata "ANOTIMPURILE MUNTELUI 2005" , a 2-a din aceasta serie, selectie de imagini din ture de munte efectuate in toate lunile anului.

Vor urma: „Anotimpurile Muntelui 2009“, „Australia - note de calatorie in imagini“, "Fagarasii, mai altfel", „Muntenegru“ si altele. Detalii despre fiecare vor fi anuntate in timp util.

Va reamintim ca proiectiile au loc in fiecare seara de marti, incepand cu ora 20:10 in Amfiteatrul "Gh.Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie , aflat langa Casa de Cultura a Studentilor, pe latura dinspre dinspre Clinicile Universitare (intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe langa gardul Clubului Karma).

Va asteptam cu drag,
Mihai Constantinescu

Niciun comentariu: