vineri, 16 aprilie 2010

Invitatie la Proiectie: "Muntenegru"

Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj va invita in seara de marti 20 Aprilie 2010 la proiectia in imagini cu titlul “Amintiri albe din Muntenegru”.

Timp de 27 de minute, autorii forografiilor -Dia Somogyi si Dan Tautan- vor prezenta o suita de imagini din Crna Gora- cel mai nou stat European , cunscut noua sub numele de Muntenegru. Proiectia isi propune sa va poarte initial prin minunatii Munti Durmitor, iar mai apoi sa va racoreasca sau incinga cu valuri mediteraneene din care se inalta direct Muntii Lovcen. Astfel, veti avea ocazia sa vizionati o suita de fotografii cu creste fascinante de calcar si vechile fortificatii- cetati- de la cel mai sudic punct al Muntenegrului (Ulcinj) spre Golful Kotor. Ca bonus, cele 4 minute din final sunt destinate perlei Croatiei- Dubrovnik, a carui istorie zbuciumata contrasteaza puternic cu realitatea intalnita.

Proiectia va avea loc ca de obicei la ora 20.10 in Amfiteatrul "Gh.Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie, aflat langa Casa de Cultura a Studentilor, pe latura dinspre Clinicile Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe langa gardul Clubului Karma.

Va asteptam!

Niciun comentariu: