luni, 26 aprilie 2010

Proiectie de imagini din munti, marti 27 aprilie la Cluj

Dragi prieteni,

A venit primavara. Ne era dor de flori, de muguri, de miei zburdalnici, de stanca incalzita de soare. Dar deja ne pare rau dupa imensitatea alba a zapezii deasupra careia trona bolta albastra, dupa tic-tac-ul legaturilor schiurilor de tura, dupa bucuria lungilor alunecari pe minunatele talpici.

Marti seara va puteti convinge inca o data ce anume cautam pe creste inzapezite. Suita "IN CAUTAREA PURITATII" va fi prezentata de Dinu si Marlene MITITEANU. In 40 de minute puteti admira 290 de imagini din patru ture din iarna recenta ale membrilor Sectiei Universitare Cluj a Clubului Alpin Roman. Am facut mai multe, dar in unele nu am avut vreme favorabila pentru fotografiat. La doua dintre ele -una in Retezat si una in muntii Rodnei au participat aproape 40 de persoane ! Suita se incheie cu imagini realizate pe creasta-potcoava a masivului Iezer Papusa in Duminica de Pasti de doar doi pasionati ai muntelui- autorii amintiti mai sus ai proiectiei la care va invitam si va asteptam.

Proiectia va incepe ca de obicei la ora 20.10 in in Amfiteatrul "Gh. Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie , aflat langa Casa de Cultura a Studentilor, pe latura dinspre dinspre Clinicile Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe langa gardul Clubului Karma.

Va asteptam!

Niciun comentariu: