joi, 21 octombrie 2010

Invitatie la proiectie: "Pe Valuri de Granit", 26 Oct

Dragi prieteni,

Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj va invita in seara de marti 26 Octombrie 2010 la proiectia de imagini cu titlul “PE VALURI DE GRANIT - 4 zile in Alpii Engadini” sustinuta de Mihaela si Mihai Constantinescu.

Imaginile surprind pe durata a 35 de minute o incursiune in partea superioara a Alpilor din Engadin, la granite dintre Italia si Elvetia in zona Varfurilor Badile si Cengalo, un paradis al cataratului pe granit, roca de aici fiind considerata una dintre cele mai de calitate din Alpi. Cu aceasta ocazie am parcurs Muchia Nordica (Nordkante/Spigolo Nord) a lui Pizzo Badile, unul din treaseele clasice ale zonei, o ruta nu foarte dificila dar lunga (1000 m / 20 LC), solicitanta si, mai ales, extrem de frumoasa.

Aici gasiti cateva imagini si o mica poveste in avampremiera: http://mihaic.blogspot.com/2010/10/pizzo-badile-nordkante-partea-1.html
Proiectia face parte din cele organizate saptamanal de Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman si va avea loc ca de obicei la ora 20.10 in Amfiteatrul "Gh.Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie, aflat langa Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca, pe latura dinspre Clinicile Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe langa gardul Clubului Karma.

Va asteptam!

Niciun comentariu: