vineri, 5 noiembrie 2010

Proiectie: "ALBANIA - Dincolo de sabloane", marti 9 noiembrie

Dragi prieteni,

Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj va invita in seara de marti 9 noiembrie 2010 la proiectia de imagini cu titlul “ALBANIA - Dincolo de sabloane” .Prezinta Dan Tautan si Dia Somogyi.


Imaginile cuprind o selectie de imagini surprinse in vacanta din vara lui 2010, in care timp de 17 zile am cutreierat in lung si lat prin ‘Muntii Blestemati’ (cunoscuti ca Masivul Prokletje sau Bjeshkët e Namuna) orasele, cetatile si litoralul din Albania, precum si salbaticele Vai Teth si Kir.

Ultimele 4 zile le-am dedicat unei ture prin Masivul Sar, pe varful Golem Korab, fortificatiilor si oraselor macedoniene.

Proiectia face parte din cele organizate saptamanal de Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman si va avea loc ca de obicei, la ora 20.10 in Amfiteatrul "Gh.Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie (aflat langa Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca, pe latura dinspre Clinicile Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe langa gardul Clubului Karma.)

Urmatoarea proiectie va avea loc in seara zilei de marti 16 noiembrie, in care Marlene si Dl. Dinu Mititeanu ne vor rasfata cu imaginile proiectiei „Hoinari prin Alpi”, despre care am auzit si vom mai primi amanunte marti seara, dupa proiectie.

Va asteptam cu drag!
Dia si Dan

Niciun comentariu: