marți, 11 ianuarie 2011

Semne bune anul are!

Inca nu e definitivat planul de ture pe 2011 al Sectiei Univ Cluj a CAR. Insa asta nu a fost o piedica la invitatia ce am facut-o noi (Dinu si Marlene) pentru o tura de o zi , duminica 9 ian, pe dealuri de langa satul Racatau de pe valea Somesul Rece.


Am fost 29 de oameni, 7 masini ! Multumim tuturor, mai ales celor care si-au pus masinile personale "la bataie": Andrei, Dana, Lusu, Catalin, fam.Boer, Adi Pitigoi, noi doi.


Am parcat masinile in Racatau, la 38 km. de Cluj, Traseul il vedeti pe poza Google Earth: am trecut prin catunele Iujdei, Ghermanesti, Buşeşti, Oţeleşti, Balta, Buligani (?). Vremea n-a fost nici prea buna, dar nici prea rea. Doar solul nu a tinut cu noi: pamantul nu era inghetat, asa ca am cam marsaluit si prin noroaie. Dar ne-am simtit bine impreuna. Fiecare om se manifesta in felul sau, unii isi arata bucuria de a se misca, de a privi, de a respira aer curat. Altii se bucura doar "pe dinauntru". Dintre noi toti.. 31 (!!)-cel mai tare s-au bucurat (au arata asta) au fost cei doi patrupezi adusi de Catalin si Delia: Flea, metis - 8,7 kg si Happy, labrador - 37,7 kg. Pacat ca in poza de grup e doar unul din ei !


Si credem ca cei mai multi din grup au vazut o zona noua si au mai aflat cate ceva, de ex. despre satele risipite pe inaltimi, despre marghile. Important este ca a fost un prim semn pe 2011, cum am scris in titlu. Speram ca in ture viitoare sa fim de fiecare data multi, sa batem recordul de 39 din iarna trecuta.

Va dam si poze de grup: 28 : ( lipseste din ea fotograful oficial, Marlene).


Randul de sus:
Robert Iancu, Cristina Jurcovan, Stefan Catana (Steve), Simina Ceclan, d-na Maria Boer, Bogdan Boer, Catalina Zagrean, Tibi Jozsa, Dan Marcu, "boss-ul", Dana Zaharia, Marian Poara, Catalin Grigoriu, Delia Gavlitchi, Claudia Dumitras, Adi Pitigoi.

Randul de jos:
Sory Fofana, Andrei Aschilean, Ibi Kratochwil, Oti Cuibus, Laura Hurdubaea, Petrica Milea, Bogdan Balogh, Eva Veress, Oana Oros, Laura Giurgea, Mihaela Giurgea, Marcel (Lusu) Giurgea.


La Multi Munti !

Dinu si Marlene

2 comentarii:

Adrian H. spunea...

Foarte frumoasa tura din ce am citit si vazut in poze. Pacat ca starea de sanatate nu mi-a permis sa va urmez pasii. Abia astept urmatoarea tura.
La multi ani din partea unui aspirant.

Iulian Timar spunea...

aş dori să fac şi eu tura asta, există ceva marcaje sau traseu prestabilit pe care-l pot găsi undeva?