joi, 10 martie 2011

Martie pe creste. Proiectie de imagini din 2008, reluare la Cluj

Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman continua seria de proiectii saptamanale a unor suite de imagini din munti.

Firesc ar fi sa va aratam pe care culmi carpatine am drumetit pe schiuri sau pe bocanci in iarna prezenta. Insa stiti ca pana de curand aceasta iarna a fost foarte saraca in zapada. N-am stat desigur acasa in vacante si week-enduri, am facut fotografii si in iarna asta, dar va invitam sa vedeti/revedeti imagini din ture efectuate de noi , cu doi ani in urma, cand in luna martie muntii erau plini de zapada. Veti vedea imagini din ture pe creasta Pietrei Craiului, din Muntii Rodnei si Tibles. Ca avanpremiera la aceasta proiectie, puteti vedea cate 21 de imagini (comprimate desigur) la:


Capriciile CraieseiDin drag de Rodnei

Speram ca aceste imagini sa va incite a fi langa noi in seara demarti 15 martie , pentru a le vedea pe ecran mare si insotite ca de obicei de muzica.

Dupa cum ati vazut mai sus si veti vedea la proiectie, in Piatra Craiului, in martie 2008 am avut vreme rea: viscol, ceatza, vant ff puternic. In 2009 am tot amanat tura. In anul trecut, 14 colegi de club, am urcat degeaba pana in creasta , 7 la ref.vf.Ascutit, alti 7 la ref.Grindul de Sus, unde am ascultat viscolul timp de cca 36 de ore.

Recent, in 4 si 5 martie, 8 colegi am parcurs creasta sudica si cea nordica pe o vreme superba ! Va vom arata cateva imagini ca avanpremiera, o proiectie o vom pregati pentru alta data.

Proiectia va incepe ca de obicei la ora 20.10 in Amfiteatrul "Gh.Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie , aflat langa Casa de Cultura a Studentilor, pe latura dinspre dinspre Clinicile Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor, apoi pe langa gardul Clubului Karma si la stanga.

Dinu si Marlene MITITEANU

Niciun comentariu: