vineri, 15 aprilie 2011

Anotimputile Muntelui 2007.Proiectie la Cluj

Cei  care iubim muntele, atunci cand suntem departe de el, incercam sa-l apropiem prin diverse "surogate": relatari pe net, poze pe net sau in reviste. De preferat -daca angrenajul social ne permite-  participare la proiectii pe ecran mare, cand muzica ce insoteste imaginile si prezenta in sala a multor confrati intru pasiune,  dau alt farmec imaginilor.
    Sunte atractive suitele despre unul sau 2-3 munti. Dar din experienta noastra par mai interesante cele care "ne plimba" prin mai multi munti, amintindu-ne de locuri dragi sau incitandu-ne sa vedem locuri inca nevizitate.

    Asadar - in seria de proiectii organizate de Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman, va invitam sa vedeti sau revedeti suita

"ANOTIMPURILE MUNTELUI 2007", realizata de Dinu si Marlene Mititeanu,  similara cu "AM 2010" pe care unii ati vazut-o recent.

Suita va fi insotita de minunatele sunete ale corzilor viorii lui Edvin MARTON, acest Paganini contemporan cu noi.
Proiectia va avea loc marti 19 aprilie, ora 20.10 in in Amfiteatrul  "Gh.Bilascu" al Universitatii de Medicina si Farmacie , aflat langa Casa  de Cultura a Studentilor, pe latura dinspre dinspre Clinicile  Universitare. Intrarea se face pe langa mesele florareselor si apoi pe  langa gardul Clubului Karma.

Va asteptam cu prietenia binemeritata de confrati intru pasiune !

Speram sa va placa, sa va astampere, dar si sa va rascoleasca Dorul de  Munte !

Niciun comentariu: