joi, 24 noiembrie 2011

Proiectie: "Vise albe pe schiuri de tura", 29/11 la Cluj

Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj cu sprijinul Facultatii de Geografie a Univ. Babes-Bolyai va invita marti, 29/11/2011 la proiectia foto cu titlul: "Vise albe pe schiuri de tura spre cele 13 'porti' ale Carpatilor". Prezentarea ilustreaza ascensiunea cu schiuri de tura pe toate cele 13 varfuri de peste 2500 din Carpatii Romanesti.


Proiectia este sustinuta de Akos Kozma, Dan Caba si Corina Fodor si va avea loc in Amfiteatrul G. Valsan (sala 43) a Facultatii de Geografie incepand cu ora 20:10.

Va asteptam!

Un comentariu:

www.schiuridevanzare.ro spunea...

Stimati vizitatori, bine ati venit în magazinul online www.schiuridevanzare.ro.Schiuridevanzare.ro este un magazin online dedicat in totalitatea iubitorilor sporturilor de iarna . Am inceput activitatea la inceputul anului 2007 prin vanzarea echipamentelor de ski en-gross , reusind sa atragem de partea noastra magazine si centre de inchirieri . Datorita multitudinii de cereri de la schiori amatori si profesionisti la jumatatea anului 2012 am luat hotararea de a crea un magazin online pentru a satisface nevoile clientilor . Fiind un importator direct , reusim sa punem la dispozitia clientilor produse la preturi atractive , fara alte comisioane .

Echipa Schiuridevanzare.ro este una profesionista , care tine mereu cont de parerile si cerintele clientilor , iar echipamentele pe care le oferim sunt in tendinte raportat la calitate pret . Prin includerea unei game diversificate de produse , clientul are prosibilitatea sa achizitioneze schiuri,clapari,snowboard,booti in functie de bugetul disponibil . Experenta , raportul calitate pret , discounturile oferite , calitatea produselor , eficenta sunt o parte din avantajele de care site-ul nostru dispune si care fac din noi partenerul dumneavoastra de incredere .Vom lucra in continuare la cresterea imagini site-ului , dar si a numarului si diversitatii produselor tocmai pentru a va surprinde pozitiv , pentru a va mentine viu interesul si pentru a va facilita navigarea pe Schiuridevanzare.ro .

Asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra despre ceea ce am realizat pana acum si ce v-ati dori , ca si client , sa vedeti in viitor pe site , alte servicii de care ati dori sa dispuneti .