vineri, 11 noiembrie 2011

Urmatoarele proiectii saptamanale de imagini din munti la Cluj

In proiectul de ture pe 2012 al Sectiei Universitare Cluj a Clubului Alpin Roman  figureaza pentru membrii sai si o tabara in Dolomiti: trasee de via ferrata si de catarare.

Pentru ca cei care au intentia sa participe sa-si poata da un "consimtamant informat" si sa-si planifice concediul in functie de aceasta tabara (care va avea loc probabil intre 15-29 iulie),  vom proiecta suita de imagini "Fascinatia Dolomitilor" cu imagini realizate de Dinu si Marlene Mititeanu.

Frumusetea Dolomitilor speram sa atraga si alti spectatori la proiectie.


Proiectia va avea loc MARTI 15 noiembrie  seara la ora 20.10  in Amfiteatrul George Valsan ( (sala 43 de la et.1) al  Facultatii de Geografie, care se afla in cladirea din dreapta cand urcati de pe str.Clinicilor spre Institutul de Speologie si caminele studentesti "de jos".

Afisul proictiei poate fi vazut la: http://www.carclujuniv.org/

Proiectia e cu imagini din 2006,  tine 60 minute (acum le facem mai scurte! ) si contine imagini din grupele montane: Sorapis, Cristallo, Tofana di Mezzo, Tofana di Rozes, Nuvolau, marmolada, Ombretta, Civetta, Sella, Sassolungo, Catinaccio.

Urmatoarele  proiectii  vor fi:

Marti 22 nov.: "Pasi in tacere"- superbe imagini din pesteri realizare si prezentate de colegul nostru  Ovidiu Guja

- Marti 29 nov.:  "Vis alb spre cele 13 <>  ale Carpatilor".  Imagini realizate de colegul nostru Akos Kozma si de Dan Caba din Medias, -  in timpul ascensiunilor realizate de ei in iarna precedeanta, cu schiurile, pe cele 13 varfuri de peste 2.500 ale Carpatilor.

- Luni 5 dec.: "Optmiarul Shisha Pagma",  vor prezenta Cosmin Andron din Baia Mare si colega noastra Cristina Pogacean.

Dinu Mititeanu

Niciun comentariu: