marți, 6 decembrie 2011

Calendarul de birou CAR 2012

CAR U. Cluj v-a pregatit pentru 2012 un calendar nou-nout si pe deasupra si foarte dragut...


Este vorba de un calendar de birou, format A5, cu 13 file imprimate fata-verso cu 25 fotografii reprezentand atat activitatile Clubului cat si peisaje montane deosebite din tara si strainatate. O parte din aceste fotografii sunt castigatoarele concursului organizat de CAR U. Cluj in vara lui 2010.

Fotografiile sunt semnate de Dinu si Marlene Mititeanu, Dia Somogyi, Dan Tautan, Marian Poara, Ovidiu Guja, Mircea Coman, Dragos Petrutiu si Mihai Constantinescu, coperta de Marlene Mititeanu iar designul grafic de Laura Coman.

Calendarul nu este de vanzare dar il puteti primi drept multumire din partea noastra in schimbul unei donatii de minim 15 lei (20 lei daca vreti sa vi-l trimitem prin posta). Toti banii adunati din aceste donatii vor fi folositi in activitatile viitoare ale CAR U. Cluj.

Calendarul il puteti ridica direct de la noi, marti 13 decembrie, dupa proiectia de imagini ce va avea loc in Amfiteatrul G. Valsan (sala 43) a Facultatii de Geografie, str. Clinicilor 5-7, incepand cu ora 20:10.

Pentru cei care il primesc prin posta, donatia se face la Banca BRD, in contul RO77BRDE410SV77496424100, iar apoi veti primi calendarul direct in cutia voastra postala la adresa pe care ne-o indicati intr-un e-mail pe adresa: car_sectia_universitara_cluj@yahoo.com.

Niciun comentariu: