miercuri, 7 decembrie 2011

Proiectie: "Fundatura Ponorului", "Maraton Apuseni" si lansarea Calendarului CAR UCj. 2012

Dragi prieteni,


Clubul Alpin Roman Sectia Universitara Cluj, cu sprijinul Facultatii de Geografie a Universitatii Babes-Bolyai va invita marti, 13 decembrie 2011 la proiectia foto "Fundatura Ponorului" a colegului nostru Dan Tautan, premiata in cadrul festivalului SpeoArta 2011 cu premiul special la categoria diaporama.


In deschidere se va prezenta o reluare a unei diaporame mai vechi, “Un simplu deal”, cu fotografii realizate de Dan intr-un aparent “banal” deal al Apusenilor, Dealul Capatanilor. In final se va prezenta in premiera diaporama “Maratonul Apuseni-Hoinari prin trecut”, sustinuta de Dan Tautan si Dia Somogyi, fotografii primei editii a Maratonului, organizate de CAR sectia Universitara.
Tot cu aceasta ocazie, va fi lansat Calendarul CAR 2012 (http://www.carclujuniv.org/2011/12/calendarul-de-birou-car-2012.html) continand 25 de fotografii ce ilustreaza atat activitatile Clubului cat si peisaje montane deosebite din tara si strainatate. O parte din aceste fotografii sunt castigatoarele concursului organizat de CAR U. Cluj in vara lui 2010.

Proiectiile vor avea loc in Amfiteatrul Gh Valsan (sala 43, etaj 1) a Facultatii de Geografie, str Clinicilor nr. 5-7, Cluj-Napoca , incepand cu ora 20:10.

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu: