luni, 26 martie 2012

Conferinta de presa pentru lansarea Campaniei: „Panou de Escalada in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca”

Comunicat de presa
Conferinta de presa pentru lansarea Campaniei de strangere de semnaturi
„Panou de Escalada in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca”

Cluj-Napoca, Hotel Napoca
Data: Marti, 27 Martie, 2012


Clubul Alpin Roman organizeaza Marti, 27 Martie 2012, la  Hotel Napoca, intre orele 13.00-14.00, conferinta de presa pentru lansarea Campaniei de strangere de semnaturi „Panou de Escalada in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca”


Campania isi propune sa sensibilizeze autoritatile locale pentru ca escalada sa fie recunoscuta la nivel de sport clujean prin alocarea unui unui spatiu cu un panou de escalada functional la standarde compatibile competitiilor la nivel international in cadrul Salii Polivalente. Ne dorim ca acest spatiu sa fie deschis pentru organizarea de competitii si concursuri nationale si internationale de escalada.


Escalada sportiva este o disciplina competitionala si nu numai, care reuneste procedee tehnice necesare pentru depasirea obstacolelor în ascensiunea terenurilor cu grad mare de înclinatie. Escalada este un sport omologat la Federatia Romana de Alpinism si Escalada si este una din tehnicile de ascensiune în cadrul  alpinismului general, denumita si „catarare”.


Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman a luat fiinta la sfarsitul lunii ianuarie 2005, membri fondatori fiind cativa alpinisti ai sectiei CAR Cluj infiintata in 1990 si alti alpinisti clujeni. Principalele activitati sunt ale CAR sunt alpinism si escalada, schi, drumetie dar si ture pe bicicleta, trail-running. In prezent sectia universitara a CAR numara in jur de 150 membrii activi, fiind una dintre cele mai numeroase si mai active din tara.


Persoana de contact: Cozmin Ardelean


Tel: 0723.038.735
Email: car_sectia_universitara_cluj@yahoo.com
Website: www.carclujuniv.orgCu stima,
Cozmin Ardelean

Niciun comentariu: