miercuri, 28 martie 2012

Proiectie: "Ascensiune pe Cho Oyu" cu Felicia si Catrinel Enache, 2.04 la Cluj

Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman si Facultatea de Geografie a UBB Cluj Napoca, va invita la o proiectie cu imagini din Himalaya. O expeditie romaneasca pe optmiarul CHO OYU, organizata de Asociatia Ghizilor Montani din Romania (AGMR) s-a soldat cu o ascensiune feminina realizata in premiera romanesca fara oxigen suplimentar de catre o veterana inca foarte activa a alpinismului romanesc: doamna Felicia Enache din Brasov, careia eu ii spun "Marea Doamna de azi a alpinismului romanesc" - titlu pe care candva Emilian Cristea i-l atribuise Tainei Dutescu-Coliban.


Retineti ca de data asta proiectia nu va fi intr-o seara de marti, ci LUNI 2 aprilie, la ora 20.10 in in  Amfiteatrul George Valsan (sala 43 de la et.1) al Facultatii de Geografie, care se afla in cladirea din dreapta cand urcati de pe str.Clinicilor spre Institutul de Speologie si caminele studentesti "de jos".

Dinu Mititeanu

2 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Coltisor de Rai spunea...

O saptamana minunata iti doresc!
Coltisor de Rai