joi, 15 martie 2012

Proiectie: "Invitatie in Gran Paradiso", 20.03 la Cluj


Dragi prieteni,

Aceiasi pasionati montaniarzi Dinu si Marlene MITITEANU,  care ne-au "plimbat" intr-o seara de  toamna prin minunatul parc national francez " La Vanoise" si de multe alte ori prin alti munti ai Europei si desigur prin Carpatii nostri dragi, ne  invita marti 20 martie  intr-o plimbare imaginara prin Parcul National Italian numit "GRAN PARADISO".  Si la o ascensiune  cu piolet, coltari si coarda  pe varful cu acelasi nume, singurul varf de peste 4.000 m (4.061 m) aflat in intregime pe teritoriul italian.( Altele se afla pe granitele cu tari alpine vecine).


Descrierea periplului lor prin paradisul Gran Paradiso o puteti citi la:
http://www.dinumititeanu.blogopedia.biz/17-ture-externe/prin-paradisul-gran-paradiso 

Imagini de pe poteci la: http://outdoors.webshots.com/album/581133461XeoSxJ
Imagini din ascensiunea varfului la : http://outdoors.webshots.com/album/581268914AXBkRK

Dar acolo sunt "carti postale". Stiti bine ca alta impresie va vor face imaginile foto vazute pe ecran mare, insotite de muzica si intr-un amfiteatru plin de iubitori de munte si de frumos.

Proiectia va incepe marti 20 martie la ora 20.10 in  Amfiteatrul George Valsan (sala 43 de la et.1) al Facultatii de Geografie, care se afla in cladirea din dreapta cand urcati de pe str.Clinicilor spre Institutul de Speologie si caminele studentesti "de jos".

Va anuntam de pe acum ca (sperand sa nu intervina ceva neprevazut), in seara de LUNI 2 aprilie, in acelasi primitor amfiteatru, ne va onora cu prezenta D-na Felicia Enache,  care ne va delecta privirile si sufletele  cu o proiectia "Ascensiune pe opmiarul himalayan Cho Oyu" .

Va asteptam  dragi iubitori ai Mariei Sale Muntele !

Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman

Niciun comentariu: