miercuri, 6 iunie 2012

Maraton Apuseni prezinta partenerul oficial msg systems Romania

Clubul Alpin Roman sectia Universitara Cluj anunta parteneriatul cu compania msg systems Romania. In urma parteneriatului identitatea  Maratonului Apuseni va fi schimbata in Maraton Apuseni msg systems.
"Acest parteneriat ne onoreaza si in acelasi timp ne ofera o masura a succesului primei editii. In plus, prin alaturarea unui partener puternic precum msg systems ni se ofera resursele necesare pentru o organizare cat mai buna a maratonului de anul acesta si a celor din anii urmatori. Pe termen lung ne propunem sa dezvoltam miscarea de alergare prin promovarea ideii ca oricine poate sa alerge, iar Maratonul Apuseni sa devina un adevarat fenomen de masa", a declarat Mihai Constantinescu, presedintele CAR Universitar Cluj.
Parteneriatul intre CAR Universitar Cluj si compania msg systems Romania va fi unul pe termen lung, msg systems Romania fiind partenerul oficial al maratonului Apuseni incepand cu editia a –II-a care va avea loc pe 7 iulie anul acesta.
"Ne dorim sa investim si sa sustinem pe termen lung acest proiect pe care il consideram reprezentativ pentru comunitatea clujeana, astfel incat sa devina un eveniment sportiv de referinta pentru zona Clujului, dar si pentru intreaga comunitate de alergatori din tara.
Maratonul in sine reprezinta o realizare la care orice sportiv se gandeste in decursul carierei sale, iar proba de maraton montan este cu atat mai dura si necesita o pregatire serioasa, rezistenta fizica si mentala deosebite.
Inca de la primele contacte avute cu reprezentatii Clubului Alpin Roman – Sectia Universitara Cluj am putut foarte usor observa ca avem de-a face cu un colectiv la fel de tanar, de motivat si de entuziast precum echipa msg systems, si am gasit imediat motivatia de a sustine aceasta grupare si actiunile ei. De asemenea, suntem convinsi ca aceste puncte comune reprezinta si o temelie serioasa pentru o colaborare benefica si de durata.

In special fiindca este doar la a doua editie, acest eveniment are nevoie de o sustinere serioasa din partea unui partener pentru a se putea dezvolta si a aduce, de la an la an, din ce in ce mai multi concurenti la linia de start. Ca orice eveniment de acest gen aflat in faza de inceput nu este simplu sa iti procuri mijloacele necesare pentru a te dezvolta, iar ajutorul din partea unui partener stabil este binevenit", a declarat Radu Jinga, director general msg systems Romania.
Va prezentam logo-ul MARATONULUI APUSENI msg systems si afisul celei de-a doua editii a concursului.

Maratonul Apuseni msg systems este o competitie de alergare montana (trail running) in zona Muntele Baisorii – Muntele Mare. Anul acesta cea de-a doua editie a maratonului va avea loc pe 7 iulie unde vor participa 400 de concurenti din tara si strainatate.
Despre msg systems
Concernul msg systems are sediul in Germania si mai multe filiale internationale in Austria, Elvetia, Olanda, Singapore, Romania si SUA.
Infiintata in 1980, msg systems este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si integratori software din Germania, situandu-se in Top 10 al firmelor de profil, cu o experienta de peste 30 ani in domeniul IT.

In prezent echipa msg systems ag are un numar de peste 4000 de specialisti la nivel mondial si clienti precum Audi, BMW, Daimler, VW, Munich RE, Vienna Insurance Group, Allianz, Achmea, ING, ADAC, LandesBank Berlin, E-ON.
msg sytsems Romania (www.msg-systems.ro), este activa pe piata din Cluj din anul 2008, avand in prezent peste 120 de angajati.

Niciun comentariu: