joi, 28 iunie 2012

Tură pe graniţă, munţii Maramureşului (16-17 iunie 2012)

Participanți: Adela Stan, Lorand Tompa, Tibi Jozsa, Cătălina Zăgrean, Adrian Gârbe, Marian Poară, Laura Toader, Tudor Pop, Raluca Lupu, Dragoș Roncu, Lucian Moisuc, Andrei Așchilean, Ibi Kratochwil, Dana Man, Anca Ardelean, Marlene și Dinu Mititeanu, Andra Felea, Vasile Mărginean, Laura Palanga, Cezar Partheniu, Eugen Popovici, Florin Chircu, Andreea, Laura Giurgea, Vlad Turculeț și Alina Cîrja

Tura în munţii de pe graniţă a intrat în tradiţia clubului din care fac parte. La fel ca şi la ediţiile precendente şi acum ne-am adunat un grup numeros, aproape 30 de colegi.


Foto 1. Base camp pe malul lacului Vinderel (foto. Marian Poară)

Vineri după amiază, ne-am adunat cu mic cu mare şi am pornit către Maramureş. Pentru cei aproximativ 200 de kilometri care ne despart de destinaţie am ales ruta: Cluj- Gherla- Beclean- Salva- Săcel- Bogdan Vodă- Bocicoel- Vişeu de Jos- Ruscova- Repedea- Poienile de sub Munte- cătunul Coşnea. Pentru că eram cu 6 maşini mai facem două regrupări pe traseu şi în jur de orele 22 ajungem în dreptul cabanei forestiere de la capătul cătunului, urmând să punem corturile câte sute de metri mai în amonte, pe valea Socolău. Deoarece a doua zi la ora 7 trebuia să fim cu rucsacii în spate ne retragem destul de repede la căldura sacilor de dormit. 

Un comentariu:

Sorina spunea...

Frumos traseul pe care l-ati facut, iar programul a fost unul lejer