joi, 17 ianuarie 2013

Ultra Trail Fagaras 2012. Film la Cluj

Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman in colaborare cu Facultatea de Geografie a UBB-Cluj Napoca, va invita din nou la o seara deosebita despre Munte si Montaniarzi, seara ce ne-o ofera inepuizabilul mare montaniard Lucian CLINCIU .


Un film de 50 minute. Poveste in imagini a celor doua etape de alergare pe creaste fagarasene si a celor care le-au trait la intensitate maxima. UTF- 75 km + 5420 m, intr-un eveniment din seria Carpathian Man. Un film de Dragos COSTEA. Ne vor incanta inca o data zambetul si rostirea unui om deosebit, a carui pasiune pentru munte si a carei generozitatea sunt atata de cunoscute .

Asa cum scrie si pe afis, proiectia va avea loc Luni 21 ianuarie 2013 in amfiteatrul George Valsan (sala 43 de la et.1) al Facultatii de Geografie a UBB Cluj Napoca, care se afla in cladirea din dreapta cand urcati din str.Clinicilor spre Institutul de Speologie si caminele studentesti "de jos".

Suntem convinsi ca vom asista la un fil deosebit, despre oameni deosebiti, participanti la un eveniment deosebit, organizat de un om deosebit.

Ca de obicei intrarea e libera si va steptam cu mult drag!

Niciun comentariu: