miercuri, 17 aprilie 2013

Film: "Everest 2003", cu Teodor Tulpan, 22.04 la Cluj


Sectia Universitara Cluj a Clubului Alpin Roman, Clubul Alpin FSPAC si Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii va invita sa vizionati filmul "Expeditia Everest 2003".


In primavara anului 2003, la  semicentenarul primei ascensiuni a varfului Everest, printre numeroasele echipe prezente la poalele acestuia cu scopul sa-l urce, a fost si una romaneasca, organizata si condusa de David Neascu. Trei  alpinisti romani au reusit sa ajunga pe varf: Teodor Tulpan-FANE, Lucian Bogdan si Marius Gane.

La a 10-a aniversare a acelei ascensiuni, alpinistul, salvamontistul, parapantistul, ghidul alpin sibian Fane Tulpan ne va prezenta filmul realizat cu acea ocazie. Asa cum multi iubitori de munte stiti de la alte intalniri cu el, interesante si frumoase vor fi imaginile, dar de neuitat vor ramane mai ales comentariile  sale si raspunsurile  savuroase la intrebari.

Asa cum scrie si pe afis, proiectia va avea loc Luni 22 aprilie 2013 ora 20:00 in sala 101 aflata la etajul 1 al cladirii FSPAC, strada Traian Mosoiu nr. 71. Filmul dureaza aproximativ o ora.

Ca de obicei intrarea e libera si va steptam cu mult drag!

Niciun comentariu: