joi, 8 mai 2014

Proiectie foto "Amintiri Albe", Luni 12 mai 2014, Cluj-Napoca

Dragi iubitori ai muntelui,
Cand suntem departe de munte, toti ne multumim si doar cu imagini faine de munte. Cand am iesit dintr-o iarna care nu a prea fost iarna, ne putem "razbuna" pe ea privind niste imagini din ierni-ierni din anii anteriori. Imagini din ture cu colegi de Club, pe schiuri sau pe bocanci prin zapezi din Carpati.  Foarte putini dintre voi ati vazut imagini din acele ture de iarna  si poate si voua v-ar placea sa le revedeti, unii chiar sa va revedeti  ! Ii vom revedea si pe unii colegi dragi noua, care acum, fizic, sunt departe de noi,  dar cu gandurile, cu sufletul aproape de noi, au si ei multe amintiri faine din ture cu noi. Iar amintirile faine sunt comori ce nu ni le poate fura nimeni si care nu se devalorizeaza, dimpotriva, timpul le creste valoarea. Iar voi, noii colegi, inca aspiranti, care n-ati prea avut parte sa participati la ture pe zapada, caci ne-a cam lipsit, veti  vedea  imagini in care ati fi fost si voi  daca ne "descopereati" cu cativa ani mai devreme, veti vedea peisaje albe pe care le veti  vedea aievea in ierni viitoare, daca veti ramane langa noi, daca vetir dori sa va ridicati "stacheta" mai sus, cum au facut cei deja "mai veterani" !


Celor care nu stiti, va spun ca eu, cu 46 de ani in urma, legandu-ma prima data in coarda, mi-am promis ca nu voi urca niciodata cap de coarda si nu voi aborda niciodata multele inzapezit.  Nu stiam atunci expresia " never say  never". Daca ati rasfoit blogul www.dinumititeanu.ro  sau macar pozele, stiti deja ca m-am razgandit....


Vom asculta si o muzica ce speram sa va placa si voua.

Asa ca daca puteti,  veniti  luni 12 mai la  ora 20.10 la Casa TIFF, sa derulam impreuna "AMINTIRI ALBE". Durata proiectiei - 40 minute.


Va fi probabil ultima proiectie a "stagiunii". Desi poate vor mai urma proiectii-surpriza ! Desi suite  faine de 4-5 ani vechime, pe care multi nu le-ati vazut, am mai putea sa va aratam !

La finalul proiectiei din seara de luni 12 mai, ne vom bucura sa mai stam de vorba, sa mai facem planuri. Dar mai ales sa discutam de Maratonul Nostru care se apropie.


Va asteptam cu drag de munte si de voi,

Dinu si Marlene MITITEANU

Niciun comentariu: