joi, 29 ianuarie 2015

Intalnirea Aniversara - 10 ani

Dragi Prieteni,

Intalnirea Aniversara a fost faina ! Sper ca sunteti de acord ! Caci a fost o adunare de "omuleti faini" cum ar spune draga noastra  Dia, care mai sufletista fiind, a suferit mai mult ca n-a putut fi langa noi. Posibil au suferit mult si altii, care nu sunt atat de extrovertiti ca ea. Si sper ca ati scuzat micile "balbaieli" ale celor care am organizat intalnirea ! Una dintr ele- pentru care imi cer scuze-  e faptul ca desi l-am chemat langa mine si Mihai pe Cozmin Ardelean, cel care a avut intiativa infiintarii clubului si a fost in primii ani presedintele acestuia, am uitat sa-l rog sa ne spuna cateva cuvinte despre inceputuri, cum obisnuisem -era firesc- la aniversari anterioare. E oarecum si vina lui ca "s-a ascuns" in spatele meu. Sper sa reparam asta la viitoarea aniversare. Pana atunci cititi pe blogul clubului:

Acolo va trebui sa trecem numele membrilor fondatori printre care era si Mihai Constantinescu.
Ii  multumesc lui Mihnea care a spus cateva cuvinte despre posibilul viitor. Avem nevoie de mai multa implicare si din partea voastra.  Asa ca repet dintr-un alt mesaj de azi: "Tineti aproape" !


Apropo de organizare: ii  multumesc si aici lui Cotyso, omul atat de altruist si de tonic, mereu optimist, mereu cu zambetul pe buze! Ii multumesc si pentru ca a preluat organizarea Memorialului Cuxi! Ii multumesc mult Evei, la fel de altruista fatza de club, dar a carei munca migaloasa, cronofaga multi dintre voi nu o stiti.  Il rog pe Cotyso sa multumeasca inca o data d-lui Dan Vanca, patronul de la Karolina Pub pentru amabila ospitalitate.

O dovada ca suntem un club "fain" e faptul ca avem atatia colegi din alte "colturi" ale tarii, care au cluburi de munte in localitaea in care locuiesc sau mai apropiate decat Clujul.
Ii rog pe aspiranti sa-si lase la o parte timiditatea, sa se comporte ca si cand ne-ar cunoaste de multa vreme, sa ne puna intrebari, sa ceara sfaturi, sa fim ca o mare familie. V-am primit langa noi pentru a va ajuta sa deveniti montaniarzi adevarati, mai repede decat ati putea deveni singuri sau cu inca 2-3 prieteni. Ati evita multe greseli pe care muntele s-ar putea sa nu vi le ierte la infinit. Si e mai placut, mai "uman" sa primiti sfaturi si informatii de la un om, decat de pe un monitor ! Sau ca un coleg de club sa va trimita la un link, sa nu pierdeti voi vremea cautand... Imi venea sa-l imbratisez pe cel care  candva -cu voce soptita- m-a intrebat jenat: "D-le Dinu, iertati-mi intrebarea ce va va parea stupida: Ce este o saritoare" ?


N-are rost sa incerc sa descriu atmosfera de la Intalnire. Unii ati simtit-o aseara, altii o stiti de la aniversari anterioare, altii v-o puteti imagina si mai ales o puteti dori ! Doresc doar sa remarc patru  prezente "mai altfel" la Intalnire:

Draga Raluca "a lui Dragos" , atat de draga si noua, tuturor. Sa vina barza cu bine !
Mereu zambaretul Dragos Hazi,  in brate cu draga sa fetita Elena,
Andra Felea - care si-a aniversat aseara cu noi, in avans, a ei zi aniversara. La Multi Ani draga Andra!
Dan Rosca - a carui revenire printre noi ne bucura! A fost in acea zi de 25 ian 2005 la Marty's Cafe unul dintre membri fondatori.

Mie mi-a parut rau de fiecare plecare mai repede, prima a fost Eva, asa e viata !


Inainte de a da lista participantilor as da lista (scuze daca am omis pe cineva!) celor care ne-au dovedit prin e-mail, telefoane sau SMS ca ar fi dorit mult sa fie langa noi, cei care au dorit si doresc La Multi Ani  Clubului Alpin Universitar Cluj!
Cristina Clain (din Franta!), Cezar Manea (era in Austria), Dia Somogyi (Elvetia), Mircea Munteanu (Belgia), Eugen Roman, Emilian Dranca, Iulia Patru, Cezar Partheniu, Alex Duma, Adi Morosan, Adi Hogiu, Calin Musteata, Cristi Pop, Titus Hen, Andrei Fucec, Cosmin Serban, Oana Bogatan, Alexandra si Cristi Rosu.  Si aceste mesaje, dar si multe trimise doar telepatic sunt o dovada ca suntem un club fain.

Dar, nu totul in club a fost si va fi perfect; eu sau altii i-am suparat pe unii. Unii s-au retras la suparare, altii nu la suparare, ci si-au gasit alte atractii sau viata i-a coplesit cu probleme mai importante pentru viitorul lor sau al familiei lor. Dar- asa cum mi-au spus unii fosti colegi de club- au ramas cu amintiri faine, chiar daca nu despre toti din club

Si revenind la acel "fain" de aseara  ma gandesc daca nu ar fi fain sa mai facem vreo doua intalniri pe an, una prin luna mai (inainte de MA!) si una la sfarsit de septembrie. Sa inchiriem o sala ( Casa TIFF, care ne permite ci generozitate sa folosim sala lor pentru proiectii) in care sa nu se fumeze, sa fim doar noi, dar sa facem consumatie, sa nu iasa gazdele in pierdere. De fapt fiind vara, iar noi amatori de natura, de aer curat, vom prefera o terasa in aer liber. Vor veni atunci si dintre cei care n-au putut aseara,  Poate- daca veti dori, sa facem si o parte "oficiala" - sa se prezinte fiecare in cca 30 secunde, fiecare sa vada figura celor pe care ii stie doar de pe grupul de discutii. La intalnirile de n ani de la terminarea liceului sau facultatii cam as ase face, doar asa afli numele unora pe care i-ai imbratisat si ti-a fost jene sa-i spui "tu care esti?". Sau sa facem rost de suporturi pentru ecusoane! Ieri am strans mana la tineri si am pupat fete  ale caror nume nu mi le aminteam! Desi stiam ca unii mie imi dadusera actele de primire in club sau chiar unii fusesera intr-o tura cu mine!


In final, lista  participantilor, aproape 100! Daca pe cineva l-am omis (nu s-a trecut in "foaia de prezenta" va rog sa ma atentionati!):

Adi Cosma
Adi Pitigoi
Adina Damian
Adriana Moca
Alex Prigoana
Alex Sava
Alex Tofan
Alexandra Dumitrica
Alexandra Tibu
Alin Hapca
Alina Cirja
Anca Ardelean
Anca Berlo
Anca Brisan
Andra Felea
Andreea Samoila
Andrei (Dodi) Maxim
Andrei Aschilean
Bogdan Deac
Bogdan Ratiu
Bogdan Saitis
Calin Floare
Catalin Grigoriu
Catalina Zagrean-Iozsa
Claudiu Chiorean
Claudiu Lazar
Cosmin Andron
Cotyso Igna
Cozmin Ardelean
Cristi Bolog
Cristi Chira
Cristina Bolog
Cristina Cecan
Cristina Jurcovan
Cristina Pogacean
Dan Jecan
Dan Rosca
Dan Tautan
Dana Cutcan
Dana Man
Dana Zaharia
Delia Gavlitchi
Delia Liscan
Diana Ciorba
Diana Noge
Dinu Mititeanu
Dragos David
Dragos Hazi
Dragos Roncu
Emese Ruszuly
Eva Veress
Florin Costea
Florin Grec
Gabriel Vonas
Geta Oltean
Ibi Kratochwil
Ilinca Alexandrescu
Imre Sedevi
Ioana (Simi) Maxim
Ioana Sarbu
Ionelia Moisuc
Ionut Bunea
Laura Toader
Lucian Catargiu
Lucian Moisuc
Lucian Satmarean
Marcel (Lusu) Giurgea
Maria Stefania Ionel
Marian Poara
Marius Colcer-Maco
Marlene Mititeanu
Matei Cristian
Mihaela Constantinescu
Mihaela Giurgea
Mihaela Streza
Mihai Constantinescu
Minhea Prundeanu
Mona Varga
Oana Baldasci
Ovidiu Guja
Radu Cozma
Radu Rad
Radu Terec
Raluca Roncu
Rares Pop
Razvan Samoila
Stefan Tamasi
Tibi Iozsa
Veronica Avram
Zoltan Bogya
Florin Chircu
Zoran Pavai


----------------------------------------------
Cu drag de voi,
Dinu Mititeanu

Foto: Diana Ciorba

3 comentarii:

Mara Constantinescu spunea...

Si eu am fost acolo cu tot sufletul!

Anonim spunea...

Noi toti am fost acolo cu sufletul ... si poate candva voi fi si fizic. Bine ca existati. Calin

SERGEY.S spunea...

In primul rand as vrea sa urez multi ani inainte, CAR-ului universitar. Echipa CAR din Mures din pacate nu a putut participa fizic la acest eveniment dar cu gundul a fost acolo, din muntii albi, unde am avut parte de urcari usoare dar coborari uneori foarte solicitante. Cum se mai poate intampla la ski.