joi, 21 aprilie 2016

Proiectie foto Safari prin Africa, Marti 26 aprilie 2016, Cluj”Safari” atat in swahili cat si in araba inseamna ”calatorie”. Pentru mine 2015 a insemnat un an al calatoriilor. Aceasta proiectie foto este o mica parte din 2015, mai precis calatoria mea prin Africa, prin Tanzania și Zanzibar.
 Alaturi de Ștefan și Ștefania Kallos, kaka si dada am cutreierat prin tinutul massailor si al animalelor vazute de mine personal doar pe Animal Planet sau zoo. Am mai urcat un munte mult visat ce doar in documentare l-am analizat - Kilimanjaro, am socializat cu ”fight-erii” la un gongo de maramu', am gustat fructe naturale pe care le stiam doar dupa desenele de pe cutiile Tropical, am facut gratar cu localnicii - din ton, am folosit transportul in comun - Dalalala sau Tuk-Tuk, am cunoscut o alta lume...asemanatoare cu a noastra.

Va astept sa va impartasesc aceasta experienta Marti 26 aprilie 2016 orele 20:00 in Amfiteatrul George Valsan (sala 43 de la et.1) al Facultatii de Geografie, care se afla in cladirea din dreapta cand urcati de pe str.Clinicilor spre Institutul de Speologie


Un scurt promo:
https://www.youtube.com/watch?v=Ar22mR42L1k

Va multumesc!
Andreea Peter - Aghiutza

2 comentarii:

Anonim spunea...

Intreaba lumea si pe facebook despre achizitionarea de bilete, dar nu raspunde nimeni si nici pe afis sau pe eveniment nu se precizeaza daca intrarea e libera sau nu. Deci?

Mihai C. spunea...

Intrarea este libera! Asa a fost intotdeauna la proiectiile organizate de CAR U. Cluj...