miercuri, 26 octombrie 2016

Yosemite Trip. The Nose. Prezentare Foto-Video - 3 noiembrie 2016

Yosemite Trip. Climbing The Nose


Yosemite Valley din SUA este probabil una dintre cele mai cunoscute zone de cățărat din lume. Aici se află printre cei mai mari și mai compacți pereți de stâncă de pe planetă.

The Nose este clar cel mai renumit traseu de perete din Yosemite, poate chiar din SUA. Este legendar pentru perseverența lui Warren Harding de a-l urca în premieră, dar mai ales pentru toate ascensiunile celebre care au urmat și care au schimbat puțin câte puțin stilul cățărării, evoluția echipamentului și performanțele alpiniștilor moderni.

Dar nu această parte cu renume am urmărit aici, ci parcurgerea unui traseu din El Capitan pe care să îl pot face cât mai aproape de stilul cu care eram familiarizat de acasă, cu echipament mai puțin, o combinație între stilul artificial și cel liber (acest lucru s-a dovedit a fi cel mai greu), și într-o echipă de 3 români testată deja și despre care știam că va funcționa bine.


The Nose era evident alegerea potrivită pentru noi  - Mihnea, Alex și Valise -  cel puțin pentru acest an.


Data: 3 noiembrie 2016
Loc: The Office Cluj-Napoca, Bd. 21 decembrie 1989, nr. 77, corp C, parter (fosta fabrica Somesul)
Ora:
18:00 sosire & socializare
18:30 prezentare foto-video și Q&A

ACCESUL la prezentarea foto-video este gratuit.

Pentru a ne putea organiza mai bine și pentru a putea asigura suficiente locuri pe scaune vă rugăm să vă anunțați prezența completând formularul de aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzaAXZhNqMUl0WtrMW6sBgJBYdLj2jnAyuFbsf-sLUQTD4yQ/viewform

Niciun comentariu: