miercuri, 14 decembrie 2016

Invitație la colinda grupului Vlăstarii din Băișoara

Clubului Alpin Român Secția Universitară Cluj vă invită să primim împreună vizita grupului de colindători Vlăstarii, ai Școlii Generale Mircea Luca din Baisoara. 
  
Copiii de la munte ne vor colinda marți, 20 dec de la ora 18 în Amfiteatrul "George Vâlsan" al Facultății de Geografie, etajul 1 dreapta, cam. 43, în prima clădire din dreapta când urcați din Str. Clinicilior spre căminele studențești "de jos". 
  
Pentru colindul de pe 20 decembrie am organizat un Shoe Box, prin care dorim să strângem obiecte / haine / jucării de care nu mai avem nevoie (le putem și achiziționa) și pe care să le împărțim în pachete celor 15 colindători care ne vor vizita. Copiii care vor veni la colindat sunt mai mari de clasa a V-a, dar dacă reușim să strângem suficiente pachete, putem trimite cadouri și copiilor mai mici și nevoiași din școală, cum este familia Matei cu 2 copii din Frăsinet, pe care cei din Secția Universitară Cluj a Clubului Alpin Român obișnuiam să-i vizităm de Crăciun. 
  
Cei care vor să doneze obiecte sunt rugați să o contacteze pe Anca Brisan la 0758255605 sau să-i scrie la ancabrisan@gmail.com. Cei care doresc să doneze pentru aceste cadouri sau pentru transportul copiilor de la Baisoara la Cluj-Napoca o sumă de bani pot să o facă tot în contul Ancăi (Brisan Anca Elena), deschis la Banca Transilvania: RO71BTRL01301201912187XX 
  
Sperăm ca cei care veți reuși să acceptați invitația să aveți o seară plăcută lângă micii noștrii colindători de la munte. 


Niciun comentariu: