luni, 6 iulie 2020

Inițiere ski de tură, Vlădeasa


🥀 O inițiativă adresată doamnelor și domnișoarelor dornice de a descoperi tainele schiului de tură și în același timp de a încerca primii pași pe schiuri.


 Marius Florea împreună cu Alina Cîrja au propus un atelier de inițiere gratuit pentru sexul frumos, astfel că locurile disponibile au fost ocupate rapid. Un grup dominat de frumoasele prezențe feminine au abordat Valea Stanciului, o urcare lina potrivită participantelor, au ajuns în zona Pietrelor Albe, un loc deosebit situat în incinta #ParculNaturalApuseni 🌲🌳.

 După o zi fascinantă cu vreme bună, fetele au asimilat informații și tehnici specifice iar elementele abordate au fost următoarele: clăparii de tură, mersul pe schiuri, montare/demontare piei de focă, reglarea legăturilor, virajul inițiat din plug iar schiurile paralele între viraje ca tehnică pentru începătorii care nu stăpânesc virajele în afara pârtiei și nu în ultimul rând conștientizarea avalanșelor.

 Deși zăpada este puțina avem un sezon animat, ture pentru începători și avansați, schi de tură, cățărare la gheată, alpinism, escaladă în sală, drumeții.

foto:


Niciun comentariu: